Как да купя?

Как да купя?

Избор на желаните продукти

В момента, в който сте намерили продукт, който желаете да закупите, натиснете бутона "Добави в кошницата". Ще бъдете отправени автоматично към страницата за преглед на кошницата за покупки, където имате възможността да прегледате списъка на продукти, които са вече добавени, да промените количествата, които желаете да закупите или да се откажете от някои от тях, от повече или от всички продукти, добавени в кошницата. За да се върнете отново в сайта, и да добавите и други продукти в кошницата, натиснете бутона "Продължи покупките".

Информация за изпращане

За да направите поръчката, натиснете бутона "Изпрати поръчката". В случай че сте нов клиент, ще трябва да си създадете първо профил на потребител, попълвайки регистрационен формуляр, съществуващ на страницата. Тази процедура няма да ви отнеме повече от 1-2 минути, след което можете да завършите поръчката. В случай че информацията за плащане е различна от информацията за изпращане, изберете опцията "Попълни нов адрес за плащане" и въведете желаната информация.

Завършване на поръчката

За да завършите поръчката, изберете начина на плащане, който предпочитате и използвайте полето "Коментари за поръчка", което ще Ви позволи да ни изпратите и допълнителна информация. След като сте сигурни, че сте съгласни с посочените "Правила и Условия", натиснете бутона "Изпрати поръчката", за да преминете към следващата стъпка.

В зависимост от характеристиките на Вашата поръчка и от опциите на разположение, е възможно да Ви се поиска след това избор на определени методи на доставка, с които могат да бъдат свързани някои разходи за транспорт. Ще можете да визуализирате стойността на разходите за доставка, преди завършване на поръчката.