За нас

Kalapod

Някои казват, че любовта е универсален език, но за КАЛАПОД, универсалният език е модерната обувка! Калапод е марка, различна от всяка друга. Вдъхновена е от най-новите тенденции, създадени от търговците на обувки в Европа, различавайки се чрез една концепция, формулирана от нас така: "Ние правим търговия в полза на вашите интереси".

КАЛАПОД представлява една съвсем нова марка на пазара за обувки в България и си поставя за цел да разчупи моделите, с които сме свикнали.

Независимо дали мислите да си купите официални обувки, обувки за всеки ден или искате чифт спортни обувки, КАЛАПОД има решение за вас.

Целият стил на марката КАЛАПОД се основава на нуждите на клиента, имайки като приоритетни правила цени без конкуренция, нови седмични зареждания, екстравагантни модели и цветове на европейски марки, от които се получава едно перфектно съотношение между качество и цена за всеки продукт - сформирайки уникални ползи, отправени директно към клиентите.

Нашата колекция от обувки, боти, ботуши, чизми, балерини, сандали, мокасини, спортни обувки, кецове, сабо, джапанки, домашни пантофи, дамски, мъжки и детски маратонки, са предназначени да те представят във всеки случай, когато ги носиш.

Нашата главна цел е продуктите на КАЛАПОД да бъдат носени от колкото се може повече хора и да ви предложим едно приятно изживяване.

Опитайте и вие. Доброто съотношение между качество и цена, новите продукти и колекции, които ви предлагаме седмично, са силните страни на марката КАЛАПОД. Същевременно ви гарантираме, че можете да се радвате на една впечатляваща гама от модерни и авангардни обувки.

За поръчки и замяна, можете да се свържете с нас на:

Тел.: 0035924486337

Електронна поща: kontact@kalapod.bg, porachka@kalapod.bg

За оплаквания от всякакъв характер, можете да ни пишете на: reklamatia@kalapod.bg