Екипът на Kalapod ви съветва да се възползвате от плащането с карта, или всеки друг метод за онлайн плащане, като мерки за сигурност през този период. Не забравяйте, Kalapod "ви глези" през цялото това време със СУПЕР намаления, повече от обикновено. Всичко ще бъде наред!

Често задавани въпроси

1. Как мога да потърся определен продукт в магазина?

За да потърсите определен продукт, моля използвайте модула за търсене, намиращ се в горната част на сайта. Въведете търсената информация и ако тя се намира в сайта, ще се покаже списък със съвместимите резултати.

2. Аз съм юридическо лице. Мога ли да купувам?

Да, Kalapod (kalapod.bg) приема поръчки на юридически лица. За да получите данъчна фактура с данните на фирмата, Ви молим да въведете данните, които ще ви се поискат при регистрацията или в рамките на процеса на поръчката.

3. Как да постъпя ако желая доставката да се направи на друг адрес, различен от този отразен в моят потребителски профил?

В този случай, в процеса на самата поръчка , ще имате опцията да въведете подходящата информация за съответния адрес на желаната доставка. - See more at: https://www.kalapod.bg/chesto-zadavani-vprosi.html#...

X Introduceti numarul comenzii